plusy i Minusy

Tu można się naparzać do woli. W zasadzie tylko dla koneserów gatunku
Netopelek210
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Przelotowiec

Re: plusy i Minusy

Postautor: Netopelek210 » 17 czerwca 2016, 18:10

Dlatego się spieram że KŁAMIESZ i przytaczam twoje słowa z postu wyżej.

Nie odwracaj kota ogonem KLAMCO

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 17 czerwca 2016, 20:50

Widzisz Nietopelek. Tutaj zostało wydzielone zostało specjalne miejsce dla takich dyskutantów jak ty. Zero treści, trochę frustracji i reszta agresja. To coś w rodzaju kanalizacji. Niby nikomu tam się nie chce zaglądać ale są momenty gdy musimy skorzystać. Rozumiem też że chciałbyś abym przestał pisać na grupie dyskusyjnej. Tyle wywnioskowałem z.twojej wypowiedzi. Poza tym fajnie że tu zaglądasz. Może zaczniesz też udzielać kolegom jakiś pożytecznych rad. A teraz spocznij i odmaszerować.
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
Lucjan Piekutowski
Latam: Nie latam
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Postautor: Lucjan Piekutowski » 17 czerwca 2016, 21:38

A Janusz gdzieś na forum pisze coś poza tym działem ?

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 17 czerwca 2016, 21:48

Miał jakieś merytoryczne wpisy na początku forum.
Zbyszek Gotkiewicz

ciacholot
Doświadczenie: Były Pilot

Postautor: ciacholot » 18 czerwca 2016, 08:40

Netopelek to rasowy trajkarz. Można się nie zgadzać z jego " warsztatem literackim", ale jak sam mówi jest praktykiem i ma doświadczenie i to moim zdaniem jest prawda. Szkoda, że mało pisze bo wielu zaciągnęło by z tego sporo wiedzy.
Mariusz Kilian

Awatar użytkownika
Lucjan Piekutowski

Postautor: Lucjan Piekutowski » 18 czerwca 2016, 22:23

ciacholot pisze:Netopelek to rasowy trajkarz. Można się nie zgadzać z jego " warsztatem literackim", ale jak sam mówi jest praktykiem i ma doświadczenie i to moim zdaniem jest prawda. Szkoda, że mało pisze bo wielu zaciągnęło by z tego sporo wiedzy.

Jeśli ktoś obraża swoich rozmówców bo "ma taki styl" to wcale nie zobowiązuje rozmówców do jego tolerowania. Wiedza wiedzą, ale przez brak kultury ta wiedza pozostanie nierozpowszechniona.

Netopelek210
Doświadczenie: Przelotowiec

Postautor: Netopelek210 » 19 czerwca 2016, 00:04

Lucjan - już bardziej w dupę Gutkowi wejść paluszkiem nie umiesz?
Czytaj ze zrozumieniem co on pisze.
Jest kłamcą - przytoczyłem jego słowa które SAM tu NAPISAŁ - ty ich chyba nie rozumiesz.
Nie przyjmujesz tego FAKTU do wiadomości i pitolisz od rzeczy - marny z ciebie klakier Gutka i widzę że masz ciągle osrany paluszek - jak większość tu.
Rozumiem to bo dla ciebie/was jest jakimś tam paralotniowym guru - dla mnie jest napędowo/trajkowy sruru.

Jesteś/cie ślepi i macie problemy ze zrozumieniem co wasz guru tutaj płodzi.
Dla was może są w lataniu "odcienie białego i czarnego" ale dla mnie nie.
Jak ktoś kłamie to ja nazywam to po imieniu i nie ważne kim on jest .
Na koniec - mam gdzieś ten twój/wasz "warsztat literacki" miękkiego ( palcowego) pitolenia i to co o tym myślisz /myślicie .
Dla mnie prawdziwy facet z jajami jak MÓWI że "się wyniósł z tamtego forum" to tam już nie gęga swoich mądrości - no chyba że nie ma jajec lub jest gejem.

Awatar użytkownika
Lucjan Piekutowski

Postautor: Lucjan Piekutowski » 19 czerwca 2016, 01:21

Netopelek210 pisze:Lucjan - już bardziej w dupę Gutkowi wejść paluszkiem nie umiesz?
Czytaj ze zrozumieniem co on pisze.
Jest kłamcą - przytoczyłem jego słowa które SAM tu NAPISAŁ - ty ich chyba nie rozumiesz.
Nie przyjmujesz tego FAKTU do wiadomości i pitolisz od rzeczy - marny z ciebie klakier Gutka i widzę że masz ciągle osrany paluszek - jak większość tu.
Rozumiem to bo dla ciebie/was jest jakimś tam paralotniowym guru - dla mnie jest napędowo/trajkowy sruru.

Jesteś/cie ślepi i macie problemy ze zrozumieniem co wasz guru tutaj płodzi.
Dla was może są w lataniu "odcienie białego i czarnego" ale dla mnie nie.
Jak ktoś kłamie to ja nazywam to po imieniu i nie ważne kim on jest .
Na koniec - mam gdzieś ten twój/wasz "warsztat literacki" miękkiego ( palcowego) pitolenia i to co o tym myślisz /myślicie .
Dla mnie prawdziwy facet z jajami jak MÓWI że "się wyniósł z tamtego forum" to tam już nie gęga swoich mądrości - no chyba że nie ma jajec lub jest gejem.

Janusz. Stary Dziadzie ! Szkoda słów... Cokolwiek bym napisał. Więc lepiej pójdę poczytać coś na temat LATANIA.

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 19 czerwca 2016, 07:30

Nietopelek. Prezentujesz taki poziom chamstwa i wulgarności, że takie posty jak ten twój ostatni powinien być usunięty. Pewnie nie wiesz o co chodzi , ale nawet tutaj spierać się nie oznacza obrażać rozmówcę. Na grupie przestałem pisać i nie ma tam już żadnego mojego tekstu. Te uwagi które tam możesz przeczytać są wyłącznie po to żeby wkurwiać ciebie i tobie podobnych kolegów z mentalnością emerytowanego prymitywa. Mieliśmy do tej pory tylko jedną wymianę zdań na temat latania bez kasku i wycinania dziur w skrzydle gdzie nie poparłem twoich pomysłów. Nie dyskutowałem z tobą na temat trajek i napędów choć swoje doświadczenia mam. I z pewnością nie będę z tobą dyskutował jeśli nie spróbujesz przynajmniej pisać tak żeby nie obrażać rozmówcy.
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
der
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Postautor: der » 19 czerwca 2016, 08:07

Zbyszek. Nie masz! Inaczej wrzuciłbyś jakieś 80 filmów o tym jak gdzieś lecisz albo co Ci przerobił twój ulubiony konstruktor. Aha. Zapomniałem, że sam nim jesteś. Intrygujące jest to, że ludziom się wydaje, iż im więcej filmów wrzącą tym większym doświadczeniem się wykazują. Może i tak. Pytanie w czym? Na filmach Janusza nie widziałem nic co by jego kunszt konstruktorski podkreśliło. Widziałem natomiast mnóstwo materiału na temat pracy niejakiego Janka i przed nim hylę czoła. Janek filmów nie wrzuca. Gdyby nie Janusz pewnie mało kto by o nim słyszał. Ale czy to ujmuje jego doświadczeniu? Codziennie lata tysiące ludzi korzystając z czyjiś patentów i właściwie niczym ich doświadczenie się nie różni w tej materii od Januszowego. Start, maneta,lądowanie. Nie ma w tym nic odkrywczego. Ani nic co by mogło jednego stawiać na piedestał albo besztać drugiego kto również to potrafi tyle że nie ma z tym parcia na szkło.

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 19 czerwca 2016, 09:02

Oglądałem trajkę Janusza w Kielcach na targach i rozmawiałem z nim. Rozmowa była bardzo miła i w niczym nie przypominała wymiany zdań z Nietopelkiem. Było rzeczowo, kulturalnie i z szacunkiem dla rozmówcy. Dlatego posty Nietopelka wciąż traktuję jak jakieś nieporozumienie w którym nie wiadomo o co chodzi.
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
der
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Postautor: der » 19 czerwca 2016, 09:33

Trajka jest Janka i z nim zapewne rozmawiałeś.
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2016, 10:41 przez der, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 19 czerwca 2016, 09:40

To był Janusz. Dużych liter używał tylko na początku zdania.
Zbyszek Gotkiewicz

Wróć do „MMA”