Od 15 kwietnia do 19 maja będę w Polsce i celem na ten urlop jest w końcu nauczyć się tak na prawdę latać

Szukam instruktora który w tym okresie weźmie mnie pod swoje skrzydła i da wycisk

Andrzejt pisze: [cut] w pakiecie ze szkoleniem będę potrzebował i zakupić glajta
Zippo_Drill pisze:
Znajome były na 3cim etapie z Tamarą Dudek z Alti i delikatnie mówiąc były rozczarowane. Szczegóły też na priv.
Gemmini pisze:
Nie strasz!
Ja wybieram się z Alti w kwietniu na Lijak. Wybrałem z polecenia, bo sporo osób mówiło, że przyzwoicie Tamara szkoli.
Zippo_Drill pisze:Zaraz się posypia oferty
Byłem na dwóch wyjazdach określanych jako 3 etap w ciągu ostatnich 2 lat. Mogę polecić Top Paralotnie - Wojtek Troll Łuczyński i s-kaoraz Marek Mastalerz z Cloudbase Paralotnie. Obydwu znajdziesz w Googlu. Jak chcesz szczegóły opinii to pisz na priv...
Andrzejt pisze:Cloudbase ma wyjazd w tym okresie, jedynie średnio mi pasuje przyjechać do domu po trzech miesiącach w sobotę koło południa a wyjechać pewnie w niedzielę wielkanocna, albo lany poniedziałek xD Ale jakoś by się dało
Andrzejt pisze:Ok, napisałem do Trolla.
Andrzejt pisze:Poprzedni po wiosennym kursie u braci vyparinow trochu polatalem, jednak do tej pory patrząc realnie to raczej nic mi z tego już nie zostało.
SP8EBC pisze: Bez ŚK, na same słowackie papiery nikt mnie na wyjazd nie weźmie, bo nie jestem dla nich ani samodzielnym pilotem ani kursantem. Musiałbym mieć co najmniej pierwszy etap, ale najlepiej obydwa bo z 1 nie puścili by mnie na termikę. Skończyło się na tym, że w PL zrobiłem obydwa stopnie a potem pojechałem z Gocyłą do Bassano.
Wróć do „Miejscówki i wyjazdy paralotniowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość