Mam małą propozycję, żeby nieco uporządkować wątki na forum i utworzyć odpowiednie subfora - np. w miejscówkach utworzyć sekcję na miejscówki polskie i sekcję na miejscówki zagraniczne. W forum dla początkujących można wyodrębnić sekcje dotyczące Sprzętu, Techniki, Przepisów, itp.
Dzięki temu fora zrobią się bardziej przejrzyste, a przez to łatwiej będzie można z nich korzystać. Szczególny nacisk położyłbym na forum dla początkujących, bo to właśnie początkujący (jakim jestem też ja) najczęściej przekopują się przez setki wątków w poszukiwaniu cennych wskazówek i informacji. Warto byłoby ułatwić wyszukiwanie, a tym samym uniknąć nieuchronnego zjawiska "to już było na forum - weź poszukaj"
Uporządkowanie forum i subfora
- Piotrek Pokorny
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
- Kontakt:
- uriuk
- Site Admin
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: Uporządkowanie forum i subfora
Poniewaz jestem zamilowanym balaganiazem (mam w tym 3. dan) to nie bardzo mam pojecie jak to zrobic. Ale moge cie uczynic adminem i bedziesz mogl uporzadkowac, na poczatek ten dzial dla poczatkujacych. Pasuje?
- Piotrek Pokorny
- Kontakt:
Chętnie spróbuję.
-
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Fajnie ze się znalazł ktoś kto się tego podejmie Już nie raz chodziło mi po głowie żeby wyjść z taką propozycja, nawet chwilę próbowałem to jakoś ogarnąć na zasadzie stworzenia postu z linkami do postrzegolnych istotnych informacji który można było by podpiąć w dziale dla początkujących, ale jakoś zawsze czasu brakowało na ogarnięcie tego trzymam kciuki za powodzenie
-
- Doświadczenie: Sympatyk
uriuk pisze:Poniewaz jestem zamilowanym balaganiazem (mam w tym 3. dan) to nie bardzo mam pojecie jak to zrobic. Ale moge cie uczynic adminem i bedziesz mogl uporzadkowac, na poczatek ten dzial dla poczatkujacych. Pasuje?
3 dan miałeś znacznie wcześniej i się cały czas rozwijasz
- uriuk
- Site Admin
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Nie kazdy moze miec 10. dan w lataniu jak ty . Rozwijam sie gdzie moge. Ale dzis poltorej godziny machnalem w pieknych okolicznosciach przyrody. Polnocny wiatr + jakis froncik bryzowy potrafil spowodowac ze dupa tracila kontakt z siedzeniem.
-
- Doświadczenie: Sympatyk
uriuk pisze:Nie kazdy moze miec 10. dan w lataniu jak ty . Rozwijam sie gdzie moge. Ale dzis poltorej godziny machnalem w pieknych okolicznosciach przyrody. Polnocny wiatr + jakis froncik bryzowy potrafil spowodowac ze dupa tracila kontakt z siedzeniem.
Super już nie mogę się doczekać zaniku termiki i lekkich podmuchów z kierunku południowego najlepiej o sile 100km/h. Uważaj by burze nie porwały ci ptaszka
- Piotrek Pokorny
- Kontakt:
No to działamy