Uporządkowanie forum i subfora

Kwestie techniczne i nie tylko...
Awatar użytkownika
Piotrek Pokorny
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Kontakt:

Uporządkowanie forum i subfora

Postautor: Piotrek Pokorny » 10 sierpnia 2017, 11:30

Mam małą propozycję, żeby nieco uporządkować wątki na forum i utworzyć odpowiednie subfora - np. w miejscówkach utworzyć sekcję na miejscówki polskie i sekcję na miejscówki zagraniczne. W forum dla początkujących można wyodrębnić sekcje dotyczące Sprzętu, Techniki, Przepisów, itp.

Dzięki temu fora zrobią się bardziej przejrzyste, a przez to łatwiej będzie można z nich korzystać. Szczególny nacisk położyłbym na forum dla początkujących, bo to właśnie początkujący (jakim jestem też ja) najczęściej przekopują się przez setki wątków w poszukiwaniu cennych wskazówek i informacji. Warto byłoby ułatwić wyszukiwanie, a tym samym uniknąć nieuchronnego zjawiska "to już było na forum - weź poszukaj" :)

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Re: Uporządkowanie forum i subfora

Postautor: uriuk » 10 sierpnia 2017, 11:34

Poniewaz jestem zamilowanym balaganiazem (mam w tym 3. dan) to nie bardzo mam pojecie jak to zrobic. Ale moge cie uczynic adminem i bedziesz mogl uporzadkowac, na poczatek ten dzial dla poczatkujacych. Pasuje?

Awatar użytkownika
Piotrek Pokorny
Kontakt:

Postautor: Piotrek Pokorny » 10 sierpnia 2017, 11:52

Chętnie spróbuję.

Andrzejt
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Postautor: Andrzejt » 10 sierpnia 2017, 21:05

Fajnie ze się znalazł ktoś kto się tego podejmie ;-) Już nie raz chodziło mi po głowie żeby wyjść z taką propozycja, nawet chwilę próbowałem to jakoś ogarnąć na zasadzie stworzenia postu z linkami do postrzegolnych istotnych informacji który można było by podpiąć w dziale dla początkujących, ale jakoś zawsze czasu brakowało na ogarnięcie tego ;-) trzymam kciuki za powodzenie ;-)

Zbyszek Opole
Doświadczenie: Sympatyk

Postautor: Zbyszek Opole » 10 sierpnia 2017, 22:11

uriuk pisze:Poniewaz jestem zamilowanym balaganiazem (mam w tym 3. dan) to nie bardzo mam pojecie jak to zrobic. Ale moge cie uczynic adminem i bedziesz mogl uporzadkowac, na poczatek ten dzial dla poczatkujacych. Pasuje?

3 dan miałeś znacznie wcześniej i się cały czas rozwijasz :lol:

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: uriuk » 10 sierpnia 2017, 22:17

Nie kazdy moze miec 10. dan w lataniu jak ty :). Rozwijam sie gdzie moge. Ale dzis poltorej godziny machnalem w pieknych okolicznosciach przyrody. Polnocny wiatr + jakis froncik bryzowy potrafil spowodowac ze dupa tracila kontakt z siedzeniem.

Zbyszek Opole
Doświadczenie: Sympatyk

Postautor: Zbyszek Opole » 10 sierpnia 2017, 23:19

uriuk pisze:Nie kazdy moze miec 10. dan w lataniu jak ty :). Rozwijam sie gdzie moge. Ale dzis poltorej godziny machnalem w pieknych okolicznosciach przyrody. Polnocny wiatr + jakis froncik bryzowy potrafil spowodowac ze dupa tracila kontakt z siedzeniem.

Super już nie mogę się doczekać zaniku termiki i lekkich podmuchów z kierunku południowego najlepiej o sile 100km/h. Uważaj by burze nie porwały ci ptaszka ;)

Awatar użytkownika
Piotrek Pokorny
Kontakt:

Postautor: Piotrek Pokorny » 10 sierpnia 2017, 23:52

No to działamy :)

Wróć do „Sprawy Forum”