ciacholot pisze:dla mnie ważne jest też ustawienie tłoka na sprężanie i długości linki tak abym miał dobre pociągnięcie bo ta pozycja nie zawsze daje możliwość mocnego pociągnięcia.
Mi się gdzieś zgubił jeden guzik i mam tylko czerwony teraz
nie no chodzi tylko o brak umietności. Jak sdejmę z pleców to zapalam bez wysiłkuCichyBart pisze:U mnie solówka co prawda, ale gdy poleży na ziemi na czas rozkładania skrzydła, następnie zakładam ją na plecy i podpinam się, czasem trochę ją "podrzucam" na plecach, by ustawić sobie siedzisko. Co jakiś czas ma problem z odpaleniem i trochę muszę pokręcić rozrusznikiem, choć w większości jest ok. Mam wrażenie, jakby przez ten czas paliwo zeszło z przewodów i to tyle. Zwróć uwagę i na to
prokopcio pisze:nie no chodzi tylko o brak umietności. Jak sdejmę z pleców to zapalam bez wysiłku
Da się jedną rękąder pisze:jedną się nie da, to już sprawdziliśmy.
Ty, Andrzej potrafiliście go odpalać na plecach, ja nie, choć czasem się udało (bezproblemowo tylko na ziemi).der pisze:Przecież on tak odpalał dwa lata temu gdy ostatni raz miałem go na plecach.
Tak ma być na wolnych obrotach wg instrukcji, zawsze go coś tam słyszałem troszkę.der pisze:Co do paska, na ucho jednak słyszę ćwierkanie
Na filmiku odpalałem dwoma. Nagram jedną, tyle, że już tylko zagrzany bo wczoraj zagrzany nie byłder pisze:Widzę w ostatnim pociągnięciu dwie ręce
Poddaję sięprokopcio pisze:Na filmiku odpalałem dwoma. Nagram jedną,der pisze:Widzę w ostatnim pociągnięciu dwie ręce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość