Zbyszek Gotkiewicz pisze:Znam kluby które reklamują swoją działalność piciem piwa na przelocie
Eee przesadzasz chyba. Że się nazywają ŻYWIEC team?

Zbyszek Gotkiewicz pisze:Znam kluby które reklamują swoją działalność piciem piwa na przelocie
der pisze:Też byłem orędownikiem lokalnych klubów. Niemal piszczałem z zachwytu kiedy takowy miał się zawiązać. Jednak kiedy jako jedną z pierwszych decyzji jaką podjęto była realizacja lobbowanego przez nowego prezesa (właściciela agencji reklamowej) pomysłu zamówienia klubowych gadżetów polarów i ch.. wie czego jeszcze, to bardzo, nawet nie wiecie jak bardzo mi się odechciało.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Nie spotkałem się nigdzie z twierdzeniem że paralotniarstwo jest bezpieczne. Możesz powołać się na jakieś źródło?
Zbyszek Gotkiewicz - Suma wszystkich błędów w paralotniarstwie, str. 6 pisze:Paralotniarstwo jest zajęciem bezpiecznym
Zbyszek Gotkiewicz pisze:część kolegów uważa że promuje ona pogląd o zbyt wielu zagrożeniach jakie niesie za sobą latanie na paralotni
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Widocznie każdy znajdzie w niej pożywkę dla własnych przekonań
Zbyszek Gotkiewicz pisze:nie znam ani jednego palacza, którego by zniechęciły napisy na pudełku
genialne! Trzeba komuś kto niema pojęcia o starcie ( ale również o latawcach komorowych ) a tylko widział jak latamy - dać skrzydło do ręki i niech spróbuje oderwać je od ziemi. Ciekawe co bez tej cennej wiedzy wymyśliZbyszek Gotkiewicz pisze:Pamiętam, jak w 89 ...dostałem cenną wskazówkę, że żeby wystartować, to trzeba skrzydło rozłożyć na jego górnej powierzchni....
michas pisze:Uriuk, piloci, którzy usłyszą coś takiego być może zachowają w głowie Twoją odpowiedź i w przyszłości będą więcej uwagi poświęcać kwestiom bezpieczeństwa. Być może dzięki temu choć jeden z nich nie padnie ofiarą wypadku. Dlatego uważam, że każdy, kto się tego podejmuje z powinien być świadom zagrożeń. Obawiam się, że obecnie tak może nie być.Zbyszek Gotkiewicz pisze:nie znam ani jednego palacza, którego by zniechęciły napisy na pudełku
Ale być może ktoś nie zacznie.
Wróć do „Bezpieczeństwo i Wypadki”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość