micro pisze:krislerta pisze:..Szkoda, że od początku swojej przygody nie miałem tej wiedzy.
Znaczy, co ?, przestałbyś latać ?....
Oj kurcze, pytanie jak do narkomana..

micro pisze:krislerta pisze:..Szkoda, że od początku swojej przygody nie miałem tej wiedzy.
Znaczy, co ?, przestałbyś latać ?....
CichyBart pisze:Wy tak serio? Na początku myślałem, że to z przymrożeniem oka... Podziwiam, że macie czas i chęci.
fotolot pisze:...... Uległ przecież wypadkowi w pierwszym lataniu na żaglu. Ale gdyby był wtedy bogatszy o dopiero teraz uzupełnioną wiedzę to pewnie byłby o wiele bardziej przezornym i przewidywalnym pilotem w tamtym lataniu. I niepowiedziane czy przy obecnej świadomości zagrożeń do takiego zdarzenia by doprowadził ?
am se musiał siadnąć.... Dobre. chyba nie było tu dwóch takich mądrych o różnych poglądach gdzie jednemu udało się przekonać drugiego.Zbyszek Gotkiewicz pisze:.... wyciągać różne ciekawe wnioski, cieszyć sukcesami w przekonywaniu.....
der pisze:mój wizerunek można znaleźć na którychś zdjęciach, a ja jestem wyjątkowo niewizerunkowy ! wielka strata dla książki
uriuk pisze:der pisze:mój wizerunek można znaleźć na którychś zdjęciach, a ja jestem wyjątkowo niewizerunkowy ! wielka strata dla książki
A co ja mam powiedziec?
uriuk pisze:der pisze:mój wizerunek można znaleźć na którychś zdjęciach, a ja jestem wyjątkowo niewizerunkowy ! wielka strata dla książki
A co ja mam powiedziec?
der pisze:jest z podłej jakości papieru
wlaskow pisze:Gdy słyszę, jak ktoś mówi, że jest o czymś głęboko przekonany, wówczas peroruje - przekonanie niczego nie dowodzi, a można to zaobserwować na spacerniaku w zakładzie psychiatrycznym.
Duży plus dla autora "Sumy... za użycie słowa dyskusja, a nie – dyskurs, który jest obecnie powszechnie używany i źle rozumiany.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:".. Na takim forum, gdzie często trudno zweryfikować doświadczenie rozmówców weryfikowanie przekonań często jest koniecznością, choć dyskusja o celowości pompowania sterówkami wykazała że argument doświadczenia często jest niewystarczający do zmiany przekonań. Dlatego religie tak dobrze się trzymają.
CichyBart pisze:uriuk pisze:der pisze:mój wizerunek można znaleźć na którychś zdjęciach, a ja jestem wyjątkowo niewizerunkowy ! wielka strata dla książki
A co ja mam powiedziec?
A co, jak Was zobaczę - co gorsza w powietrzu? Strach sparaliżuje mnie... Tego ostrzeżenia w książce nie ma!
Kolejny minus...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość