topeklc pisze:Cześć, wiecie może gdzie można sprawdzić kto, gdzie i kiedy organizuje egzamin ŚK pilota paralotni?
Paweł Faron Fly Lite i Przemek Kamon w Borsku
topeklc pisze:Cześć, wiecie może gdzie można sprawdzić kto, gdzie i kiedy organizuje egzamin ŚK pilota paralotni?
topeklc pisze:Pozostaje mi śledzić fanpage szkół lub może szkoła, w której robiłem kurs się odezwie.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Czasem? Kogoś? Większość by miała problem. Poza tym jak widzę jaki to cyrk to nie mam ochoty brać w tym udziału.
Zbyszek Gotkiewicz pisze: Szczególnie gdy okazało się, że "dobrowolne" składki na egzaminatora wywołały spore perturbacje w środowisku.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:W tym wszystkim zapominamy, że te egzaminy są zupełnie niepotrzebne.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Szantażowanie środowiska że albo będzie źle albo nie będzie nic powinno znaleźć się przed sądem.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:.. obecnie ośrodki szkoleniowe które nie mają egzaminatorów mają utrudnione szkolenie.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Jest problem błędnego koła.... osoby które reprezentują środowisko w kontaktach z urzędem nie sygnalizują potrzeby takich zmian. Przypominam, że osoba z którą kontaktuje się ULC jest Pomarański, a wcześniej był Mańkowski. Poza tym nie istniejemy dla urzędu.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Najpierw ktoś w ULC musi zauważyć problem. Nigdy nikogo takiego tam nie spotkałem. Poza tym urzędnik chce mieć święty spokój. Poczucie misji jest dla frajerów. Im wystarczy poczucie władzy.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Co Ty k... wiesz o wierze. Szczególnie mojej.
fotolot pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Co Ty k... wiesz o wierze. Szczególnie mojej.
Tylko tyle co sam o sobie kiedyś pisałeś ,a to się oczywiście może zmieniać w dowolnych momentach pisania.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Więc pisałem że wierzę choć wiem że boga nie ma. Spróbuj to zrozumieć.
Piotr Domański pisze:No bo to jest dziadostwo jak zbiera jakiś miś.. po dwieście od łba. Gdyby spawa postawiona była jasno nikt nosem by nie kręcił. Byłem tego świadkiem .... gdyby nie ten miś z "drogim grillem" to kwit byłby nie do zdobycia.
Wróć do „Wejście dla początkujących”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość