Poza tym niech sobie chłop kupi jak uważa i później sam wyciągnie wnioski i poprawi błędy.
Poza uczeniem się na swoich błędach chciałbym również uczyć się i wyciągać wnioski z czyichś
Napęd jak każda chyba rzecz mechaniczna może się zepsuć. Ja bym chciał natomiast wybrać taki, który statystycznie psuje się rzadziej niż inne. Chciałbym również wybrać taki, z którym z razie naprawy nie zostanę sam - chodzi o serwis, dostępność części i czas oczekiwania na naprawę. Kupując coś o czym nie ma się zbyt wiele pojęcia, można nieźle wtopić. Nie chcę, żeby mi takie sprawy odebrały motywację do latania, a napęd trafił po sezonie z cena 30% niższa od momentu zakupu na olx...
Sporo wiedzy i doświadczen się tutaj przewija. Dużo jest wniosków dotyczących ceny jako kluczowego czynnika. Wracając do porównania samochodów, jeśli kupuje Bentleya to oczekuje również że za jego cenę otrzymam wysokiej jakości produkt, którego firma traktuje klientów poważnie. Kupując Passata nie oczekuje, że będzie bentleyem.
Problem jaki mam to taki, że w świecie ppg nie wiem, co jest bentleyem a co Passatem. Często taka wiedza pojawia się, jak już zostało wspomniane wyżej, z wejściem głębiej do środowiska. Początkujący pilot może jednak być tutaj bardzo zagubiony - stąd moja prośba do doświadczonych
Nie spodziewałem się również, że do dyskusji włączał się ludzie, których kojarzę z ekranu YouTube, co mnie bardzo cieszy i napawa świadomością, że jednak pytanie trafiło w odpowiednie miejsce