Zbyszek Gotkiewicz pisze:To jest miejsce całej społeczności a nie moje prywatne. Jeśli ktoś uzna, że piszesz prawdę popartą dowodami a Twoje insynuacje na temat złodziejskich intencji zarządu mają jakiekolwiek potwierdzenie to może odwiesić post, ale jeśli poda te dowody. Inaczej nie zgadzam się aby tu kogokolwiek spotkały takie wredne pomówienia w podzięce za kilkanaście lat poświęconych pracy społecznej. Kim trzeba być żeby chcieć zniszczyć taki dorobek? To na co są potrzebne te pieniądze już pisałem w tej dyskusji. Chodzi o zakup ubezpieczenia zbiorowego dla członków PSP. Oprócz tego są inne wydatki stałe jak pozwolenie radiowe, licencja klubu sportowego, serwer z obsługą, domeną oraz wydatki okazjonalne związane ze wspieraniem sportu i lokalnych klubów. Ja to wiem od lat nie uczestnicząc w pracach PSP i nie trzeba dużej inteligencji, żeby zebrać takie informacje. Z propagatora latania stałeś się zwykłym szkodnikiem i lanserem który już nie potrafi nic stworzyć, więc próbuje zaistnieć kłamiąc i niszcząc. Nie ma cię na liście członków PSP gdy stowarzyszenie było zakładane. Z tego co pamiętam coś robiłeś dla stowarzyszenia i po tym pozostał jakiś niesmak, ale szczegółów nie znam. Zmuszanie mnie do prostowania twoich kłamstw jest przejawem braku szacunku dla uczestników tego forum dlatego wygodniej jest banować kłamstwa które tu już kilka razy pozwolono ci wygłosić.
Faktycznie najwiekszy niesmak jaki pozostal po mnie byl taki ze pomoglem Karolinie K. ktora poprosila mnie o pomoc, po czym wyjechalem do Czech i zaczalem pracowac dla Elspeedo. Potem zarzucano mi ze kradne polskich kursantow i wywoze ich do Czech